Wil jij je vrij voelen om moeiteloos en schaamteloos jezelf te zijn?

Je bent al vrij om te zijn wie je bent. Vrij zijn om te doen wat je wil. Vrij zijn om jouw leven op jouw manier in te richten. Maar soms voelt het niet zo. Je durft niet altijd jezelf te zijn en misschien laat je je nog tegenhouden door oordelen, angsten, verwachtingen en/ of beperkende overtuigingen van jezelf en anderen om je heen.

Verlang jij ernaar om vrij te breken? Zodat jij moeiteloos en schaamteloos jezelf kunt zijn en jouw mooiste leven kunt creëren?

Doe dan mee aan de workshop ‘moeiteloos jezelf te zijn’

Verwacht een inspirerende dag in een liefdevolle sfeer waar jij volledig jezelf mag zijn. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen gaan je op ontdekkingstocht richting jouw mooiste leven. Door middel van visualisatie, creatieve oefeningen, samen spelen en samen delen ga je contact maken met jouw verlangen en ontdek je wat jij nodig hebt om vrij te breken. 

Aan het eind van de dag weet jij hoe het voelt om moeiteloos en schaamteloos jezelf te zijn. Je weet wat jij nodig hebt om elke dag moeiteloos jezelf te zijn zodat jij spelenderwijs en vanuit plezier jouw mooiste leven kunt gaan creëren. 

Speciaal aanbod

Jouw investering in deze workshop is maar € 133,-  incl btw.

Wil jij erbij zijn en de eerste stap zetten richting jouw mooiste leven? Geef je dan snel op! Er zijn maar 6 plaatsen en VOL=VOL.

Datum: Er is nog geen nieuwe datum bekend. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan alvast hier aan.

Tijd: 10.00 -16.00 uur

Locatie: Utrecht 

De dag is inclusief alle materialen, koffie, thee, versnaperingen en een  vegan lunch.

Speel je mee? Meld je aan via kim@speelvol.nl

Succesverhalen

“24 januari Volgde ik de workshop Moeiteloos jezelf zijn bij Kim. Wat een mooie dag. Allereerst was het super fijn om Kim te ontmoeten. Ik ken haar al even via Instagram en in het “echt ” is ze precies hetzelfde. Zichzelf. Een warm, enthousiast, speels persoon en dus hét voorbeeld van de workshop voor mij. Waardoor ze jou ook het gevoel geeft om echt jezelf te mogen zijn. En dus gaf ik mijzelf deze toestemming. En trok ik binnen lekker mijn schoenen uit. En ging ik lekker liggen tijdens een viualisatie- oefening. En dat jezelf zijn voelt zó fijn.
Door de diverse onderdelen in de workshop is de dynamiek die daarbij komt kijken heel fijn. Lekker actief. Niet alleen maar zitten. En als je even niet mee wilt doen, kan dat ook. Alles mag. Dat was denk ik ook het belangrijkste wat ik heb ervaren. Continue bij mezelf (mogen) checken, hoe gaat het, wil ik dit? Wel eerst de opdracht proberen natuurlijk 😉
Het resultaat van deze workshop is dat ik leerde dat ik mag “kliederen” (“foutjes” maken, uitproberen, spelen :-)) in mijn leven. Het was namelijk zo: tijdens één van de onderdelen ging ik schilderen. Eerst heel beheerst. Totdat ik per ongeluk naast mn vel schilderde. De eerste gedachte die bij mij opkwam: ‘Ojee das niet goed.’ Maar daarna dacht ik: ‘Nee dit is juist spelen. Lekker kliederen. Een beetje vies worden.’ Dus toen liet ik mezelf lekker gaan en schilderde ik zelfs lekker met mijn vingers! Heerlijk.
Dus ik zou zeggen, wat je vraag ook is, wil je lekker een dag (oefenen met) moeiteloos jezelf zijn, doen dan zeker de workshop bij Kim!” Denise

“Ik ben de laatste tijd veel bezig met de vraag wie ik eigenlijk ben, wat ik eigenlijk zelf wil. Ik pas me makkelijk aan in situaties, maar vergeet daarbij soms waar ik zelf behoefte aan heb. In de workshop “Moeiteloos jezelf zijn” heb ik voor mezelf duidelijker gekregen wie ik ben, wat ik nodig heb en hoe ik moeiteloos mezelf kan zijn. Kim leidt je door het proces heen door je verschillende opdrachten te geven die je alleen of gezamenlijk uitvoert. Wat ik vooral fijn vond, is dat er alle ruimte was om de opdrachten op mijn eigen manier uit te voeren en dat de andere meiden die de workshop met mij volgden bezig waren met een zelfde zoektocht. Doordat we met een kleine groep waren, werd het makkelijker om jezelf open te stellen en van elkaar te leren. Afgelopen week heb ik de concrete acties die ik bij de laatste opdracht heb geformuleerd ook uitgevoerd en ben van plan dat te blijven doen.Ik raad iedereen die bezig is met de vraag wie je bent en wat je wilt, iedereen die (ook in gezelschappen) moeiteloos zichzelf wil zijn, aan om deze workshop bij Kim te volgen!” Fiona

“De workshop met Kim was ontzettend leuk. Bij binnenkomst voelde ik me meteen heel welkom en precies de sfeer waar ik behoefte aan had, warm en open. Kim zorgde er met haar warme persoonlijkheid voor dat de groep zich fijn voelde en we ons daardoor konden openstellen.
Heerlijke en mooie oefeningen, vooral fijn dat er niets gemaakt hoefde te worden. Gewoon heerlijk doelloos (samen) creëren en voelen wat dat doet. Mij gaf het ruimte en weer het besef dat ik meer wil tekenen en ontwerpen zonder dat het per se nuttig hoeft te zijn of dat er een duidelijk doel of verdienmodel achter hoeft te zitten voor mijn onderneming. Het helpt juist enorm om ook weer creatiever en lichter te leven en te ondernemen.” Lisanne

“Ik moest uit mijn comfortzone stappen toen ik mij aanmeldde voor deze workshop. Ik heb veel last van angsten. Ook was ik nieuwsgierig wat de workshop zou kunnen betekenen voor mij. 
Tijdens de workshop deel je verhalen, gevoelens en dromen, ben je creatief bezig samen met de andere en heb je momenten voor jezelf. 
De afwisseling in de workshop sprak mij erg aan. De momenten van alleen zijn/ alleen bezig zijn in stilte heb ik ervaren als oplaad momentjes om daarna weer met de groep te kunnen zijn. Het heeft mij zo ontzettend geholpen om mijn spanning te reguleren.
En buiten dat… Ik voelde me die momenten zo ontzettend mezelf en dat was zo fijn om voor het eerst te ervaren onder de onbekende mensen. Ik wist niet dat ik zo kan genieten van creatief bezig zijn en dat ik daar helemaal in weg kan dromen.” Bianca

“Ik kwam naar de workshop ‘Moeiteloos jezelf zijn’ omdat ik zocht naar manieren om meer vanuit een flow te leven en werken. Daarnaast leek het me leuk om meer mensen te ontmoeten die hiermee bezig zijn, om zo verhalen en ervaringen te delen. Door de workshop kwam ik erachter dat ik vaak zelf in de weg sta van mijzelf. Ik geef mijzelf vaak redenen om iets niet te doen. In plaats van mijzelf toestemming of ‘groen licht’ te geven om te doen waar ik zin in heb of wat ik wil. De workshop visualiseerde mijn blokkades en gaf me op een speelse manier inzichten over wat ik voor mijzelf kan doen om meer vanuit nieuwe ruimte en gevoel van vrijheid keuzes te maken en stappen te nemen. Ik zou deze workshop aan iedereen aanbevelen die op op zoek is naar een manier om oude patronen te doorbreken en meer te gaan leven vanuit een avontuurlijke mindset.” Nadin

“Herken je dat dat je wel wilt stilstaan bij die stip op de horizon, maar je er nooit de tijd voor neemt om daar daadwerkelijk mee bezig te zijn? Ik vond het tijd om weer eens aan mijn bedrijf te werken in plaats van erin en kwam de workshop van Kim op het spoor. Spelenderwijs laat ze je dingen inzien en krijg je jouw ideale toekomstbeeld helder(der). Dat doet Kim in een inspirerende omgeving en met heel veel aandacht voor de deelnemers. En laat ik vooral de overheerlijke lunch ook niet vergeten. Dank je wel, Kim, voor de fijne dag en inspirerende workshop.” Nanneke

“Wat heerlijk om een dag uit mijn hoofd te zijn en lekker creatief bezig te zijn met mijn droom en bedrijf. De fijne groep, de professionele begeleiding van Kim en de leuke opdrachten zorgden ervoor dat ik vanuit intuïtie kon creëren en nieuwe inzichten kreeg in de thema’s die spelen. Met mooie creaties om thuis nog eens naar te kijken en te voelen. Bedankt Kim voor deze bijzondere dag!” Marije naturalflowcoaching.nl