Een nieuwe maan. Een nieuw begin.

In het donker van de nieuwe maan zindert de energie. Je kunt het nog niet zien maar wel voelen.

Een kriebel in je buik of hart wat je herinnert aan dromen en verlangens. Woorden die vragen om gesproken te worden. Handen die vorm willen geven aan alles wat er in je leeft. Beweging in je lijf. De zin om (op)nieuw te beginnen.

Ga je mee op een magische reis naar jouw binnen?

Deze healing helpt jou om…

  • Te voelen en te verbinden met wat er nu in je leeft
  • Beeld, woord en (daad)kracht te geven aan wat er nu in je leven mag ontstaan
  • Jouw energie te laten stromen

Wat kun je verwachten?

De live healing vindt plaats op Instagram @nieuwe.maan.healing en duurt +/- 60 minuten. Ik stem af op de energie van de groep en neem je mee op een reis naar binnen. Alles wat er gezien en gezegd wordt tijdens de sessie is waardevol voor iedereen die aanwezig is. 

Wanneer? Maandag 24 oktober om 20.30 uur.

Kun je er niet live bij zijn? Je houdt een week toegang tot het account waar je  de opname en ook alle voorgaande sessies kunt bekijken.

BONUS

Na je aanmelding ontvang je een werkblad die jou gaat helpen om de healing en jouw nieuwe maan intenties extra kracht bij te zetten.

Over mij…

Nadat ik mezelf was kwijtgeraakt door me altijd maar aan te passen aan anderen heb ik voor mezelf en mijn vrijheid gekozen en ben ik gaan leven vanuit mijn eigen authentieke kern. Nu help ik anderen om te leven vanuit verbinding.

Veelgestelde vragen…

Hoe werkt de healing op afstand? Moet ik er live bij zijn om de werking te ervaren?

De healing energie kent geen tijd of ruimte. Stel jezelf open om te ontvangen en vertrouw erop dat jij krijgt wat je op dat moment nodig hebt. 

Hoe kan ik me voorbereiden?

Sta even stil met welke intentie je de sessie ingaat en vul het werkblad in. Maak een fijn plekje voor jezelf waar je ongestoord kunt zitten of liggen.

Steek een kaarsje aan, zorg voor een lekker geurtje. Maak het jezelf comfortabel met warme dekens, kussens en eventueel een oogkussen of masker. 

Kan ik de healing later terugkijken?

Je krijgt een week lang toegang tot de healing. Als je dus niet live bij de sessie aanwezig kunt zijn heb je nog een week toegang tot de opname.

Wat kan ik na de sessie doen?

Na de sessie is het goed om veel water te drinken om alles wat vrijgekomen is nog beter te kunnen afvoeren. Je kunt je na de sessie ontspannen, vermoeid maar ook heel energiek voelen. Alles is goed. Luister maar naar jezelf en wat je nodig hebt. 

Ik adviseer je verder om na de sessie niet teveel te plannen  zodat je rustig aan kunt doen als dat nodig is. 

P.S.

Het fijne van de online healing is dat je het vanuit je eigen veilige huis kunt volgen. Dus trek je comfy outfit aan en kom het ervaren! Ben jij erbij?

“Mijn allereerste healing sessie, überhaupt mijn eerste kennismaking met reiki. En wat was het meteen een bijzondere ervaring. Ik had de sessie geboekt om te ontstressen, te ontspannen en weer even te connecten met mezelf en mijn intuïtie. Om letterlijk uit mijn hoofd en weer in mijn lichaam komen en meer te gaan voelen. Het was een heerlijke ontspannen sessie. Kim nam me mee in een meditatie/ visualisatie waar ik al snel helemaal in op ging. Heerlijk ontspannen vanuit mijn eigen huis. Tijdens die visualisatie ging ik op een persoonlijke reis, wat me ontspanning, inspiratie en antwoorden heeft gegeven. De energie begon ineens te stromen en ik voelde een tinteling door mijn lichaam. Een heerlijk gevoel, bijzonder om te ervaren. Na de sessie voelde ik me totaal relaxt, heerlijk! En daarnaast ook geïnspireerd geraakt en verheldering gekregen naar mijn te bewandelen pad richting mijn droom. Niet verwacht zoveel uit één enkele sessie te kunnen halen, echt heel fijn! Ik kan het iedereen aanraden.“ Sara

“De healing van Kim was magisch. Ik merkte dat ik in een hele diepe ontspanning kwam waardoor ik heel goed in het hier en nu kon zijn. Ik mocht loslaten en meer vertrouwen voelen en dat lukte goed omdat ze dit tegen mij zei toen ik in een diepe ontspanning zat. Zij maakt de sessie persoonlijk wat voor mij heel ontspannend en helend was; ze zegt immers precies wat ik nodig heb op dat moment.
De healing werkte de hele week door. De eerste nacht had ik wel intense dromen, het leek alsof ik iets mocht verwerken, maar daarna voelde ik mij de hele week energiek en ontspannen.
Dank je wel lieve Kim! Ik wist niet dat een healing van een uur zoveel effect kan hebben. Dankbaar dat je zulke healingen geeft. Liefs Beyhan

“Het was een bijzondere en fijne ervaring, de persoonlijke healing. Ik volgde Kim al een tijdje op IG en vindt haar visie op hoe wij mensen in het leven mogen staan, namelijk met een gevoel van vrijheid, een hele mooie. Daar ik in mezelf nogal wat blokkades ervaar en tegenkom wilde ik graag een sessie bij haar boeken om uit mijn verkrampte houding te komen en wellicht iets meer ruimte te scheppen voor mezelf.Tijdens de sessie wordt je geleid door Kim’s rustige stem en verkeer je tussen wakker en slapen; intens ontspannen, rustig, vrij. Zo mooi om dit te ervaren en te beseffen dat je je zo veel vaker zou kunnen voelen, dat dit eigenlijk je natuurlijke staat van zijn is. Dat is een eye opener die ik absoluut meeneem. Mijn hoofd stond ook letterlijk lichter om mijn schouders nadien en ik merkte in de dagen erna dat er iets geopend was. De kaart die zij aan het einde van de sessie voor mij trok was ‘spot on’. Meer mogen vertrouwen op mijn intuïtie om zo moeiteloos mijn eigen pad te vinden. Dankbaar voor deze ervaring ” Dionne

“Ik heb onwijs genoten van de healing. Zo mooi hoe je het af stemt op mijn situatie op dat moment en ook echt heel tof dat je het combineert met meditatie/ visualisatie. Het ging bij mij over vertrouwen en geloven in mezelf. De reikihealing op zich was super fijn en ontspannend. In de dagen erna ervaar ik zoveel inspiratie en ook de moed om actie te ondernemen! Dus er is echt iets gebeurd met mijn vertrouwen in mezelf, er is echt iets in gang gezet. Ik ben je heel dankbaar voor deze heerlijk healing!” Sadie

“Ik vind Reiki een hele fijne en mooie methode en sta zelf nog aan het begin van het beoefenen ervan. Kim ken ik al langer en ik voelde dat haar reiki bijzonder is, dus toen ik haar hoorde vertellen over de healing heb ik meteen geboekt. 
Ik merkte dat ik de afgelopen tijd veel in m’n hoofd zat, piekerde en lastig bij m’n gevoel kon komen en op m’n intuïtie durfde te vertrouwen. Iets wat normaal gesproken veel makkelijker gaat. De relax en reiki sessie met Kim heeft me echt weer terug gebracht in m’n lijf en me heel diep laten ontspannen. De sessie via video bellen ging heel goed en het voelde net alsof Kim gewoon in de kamer was. Heel bijzonder hoe de energie van de reiki aankwam. Ik voelde me erna heel rustig en sereen, en heb die nacht heel intens en diep geslapen. De dagen erna voelde ik me ook veel ‘lichter’ en heb sindsdien meer rust in m’n hoofd. Ik kan alles wat meer loslaten en langs me heen laten gaan, in plaats van dat het energie kost en in m’n hoofd blijft hangen. 
Ik raad een healing bij Kim zeker aan, het is echt een moment voor jezelf waarin je volledig tot rust komt en de fijne reiki van Kim mag ontvangen.” Emily

“Ik koos voor de persoonlijke healing, omdat ik merkte dat er bij mij een blokkade zat als het gaat om vertrouwen, vertrouwen in mezelf en vertrouwen in het universum. Ik vind het nog niet altijd even makkelijk om op mezelf te vertrouwen of in het universum, terwijl ik ook voel dat me dat juist heel veel brengt. Met momenten ervaar ik dat vertrouwen namelijk wel. Toen zag ik het bericht van Kim voorbij komen voor deze healing en heb ik me meteen ingeschreven. Ik had vooral behoefte aan ontspanning, mijn hoofd die even stil kon worden en dat ik weer meer in contact kon komen met mijn lichaam en daarop vertrouwen. Na de sessie voelde ik me meteen een stuk energieker. Ik voel me nu, een paar dagen later, nog steeds in contact met mijn lichaam. Ik voel rust en ik voel vertrouwen. En dat levert me op dat ik weer geloof in mezelf en dat ik weer vertrouwen heb in het universum. En dat vertrouwen resulteert nu alweer in positieve, fijne dingen die ik aantrek, zowel zakelijk als privé. Ik raad iedereen deze healing aan, omdat Kim precies aanvoelt wat nodig is en een mooie visualisatie schrijft die bij jou en jouw vraag past. Alleen al de visualisatie brengt een fijne rust en ontspanning en dat in combinatie met de Reiki is echt heerlijk. Dankjewel daarvoor Kim!” Selma

De healing was heel bijzonder. Eerst kwam ik weer in contact met elk stukje van mijn lichaam en daarna vulde mijn lichaam zich met energie. Het voelde alsof ik straalde en de energie stroomde als golven over mij heen. Het voelde een beetje alsof ik helemaal opbloeide als een bloem in de zon. Daarna keerde ik naar binnen om rust en stilte te vinden. Eenmaal binnen, vond ik mijn behoefte om creatief te zijn en de liefde om dingen met mijn handen te doen. Dus daar ga ik in de komende tijd mijn energie en liefde in stoppen. Met mijn handen dingen creëren uit liefde! ♡” Nadin

“Ik ben zo blij met de healing sessies van Kim. Heerlijk vanuit mijn huis kon ik de “op afstand” sessies ontvangen. Maar het voelde of ze echt bij me was, zo bijzonder!  Tijdens de sessies voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Juist ook op de plekken waar het op dat moment even niet stroomde. Door de sessies voel ik me krachtiger, vrijer ervaar ik meer liefde en rust voor mezelf. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren. Een absolute aanrader! Dank je wel lieve Kim.” Sofie

“Nadat ik te horen had gekregen dat een dierbare heel ernstig ziek is, voelde ik veel verdriet. Het blokkeerde mij. Toen Kim vertelde dat ze me op afstand een Reiki-behandeling kon geven, wist ik meteen dat ik dat wilde. We planden een tijdstip in waarop ik rustig kon zitten. Direct voelde ik dingen gebeuren in mijn lichaam. Het fijne is dat dankzij de Reiki van Kim de emotionele piek eraf is en ik me niet meer volledig geblokkeerd voel door het verdriet. De behandeling gaf me rust. Kim is een lieverd en ik laat me graag nog een keer behandelen als dat nodig mocht zijn. Dank je wel, Kim!” Nanneke

“Een Reiki-behandeling op afstand is een van de meest bijzondere dingen die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Kim legde op een fijne, heldere manier uit wat ik kon verwachten, waardoor ik me volledig kon overgeven. Tijdens de eerste behandeling voelde ik onwijs veel energie door mijn lijf stromen en was ik in een diepe staat van rust. Het was net alsof Kim de behandeling wél ter plekke aan het geven was. Daarna ervaarde ik meer ontspanning, helderheid en ruimte in mijn hoofd. Heerlijk! Aan de ene kant vond was ik volledig ondersteboven en verrast, aan de andere kant verbaasde het me niets; de energie van deze bijzondere vrouw is op afstand net zo krachtig als wanneer je haar om je heen hebt.” Romy

Ja! Ik wil me direct aanmelden