Je bent al vrij om te zijn . Te zijn wie je bent en om te doen wat je wil. Vrij zijn om jouw leven op jouw manier in te richten. Maar soms voelt het niet zo. Je durft niet altijd jezelf te zijn en misschien laat je je nog tegenhouden door oordelen, angsten, verwachtingen en/ of beperkende overtuigingen van jezelf en anderen om je heen.

Verlang jij ernaar om vrij te breken? Zodat jij moeiteloos en schaamteloos (jezelf) kunt zijn en jouw mooiste leven kunt creëren?

Dit programma is voor jou als jij….

 • je niet fijn voelt in je eigen lijf en ontevreden bent
 • veel in je hoofd zit. Je maakt je veel zorgen over jouw toekomst, denkt na over het verleden en kunt je gedachten moeilijk stopzetten. 
 • hoofd vol oordelende stemmetjes zit die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Je doet niet hard genoeg je best . Je bent niet leuk, knap of succesvol genoeg.
 • streng bent voor jezelf. Je moet heel veel en stelt hoge eisen aan jezelf. Je doet het nooit goed genoeg. 
 • vaak twijfelt en onzeker bent. Je vindt het moeilijk om te weten wat jij graag wilt en vindt het daarom lastig om keuzes te maken.
 • het lastig vindt om te verbinden met jezelf en te voelen wat jij nodig hebt.
 • het leven ervaart als ‘hard werken’. Weinig plezier hebt en heel vaak moe bent.
 • regels, challenges, diëten en routines van succesvolle anderen volgt en ze niet het gewenste resultaat opleveren. Het past eigenlijk niet bij je. Het kost je moeite om het vol te houden en het voelt als falen als je opgeeft.

Je hoeft alleen maar te zijn

Kun jij je voorstellen hoe het zou zijn als jij….

 • kunt verbinden met jezelf
 • kunt shiften van verstand naar gevoel: uit je hoofd en in je hart en lijf 
 • vrij bent van oordelen en andere negatieve stemmetjes in je hoofd
 • je lichaam helemaal kunt bewonen en je thuis voelt bij jezelf
 • comfortabel bent met jezelf
 • lief bent voor jezelf en geniet van je leven.
 • kunt voelen en luisteren naar wat JIJ wilt en nodig hebt: vertrouwen op jouw intuïtie.
 • jouw eigen ritme en flow kunt volgen. Jouw lijf, jouw regels. 
 • je vrij voelt om te zijn wie jij bent?

Moeiteloos (jezelf) zijn! online programma

Je hebt misschien je struggles tot nu toe vooral geprobeerd het met je hoofd op te lossen. Dat geeft je super veel inzichten maar heeft het nog niet opgelost. Al die oordelen, onzekerheden en strenge gedachtes zijn zich vast gaan zetten in je lijf. Het is tijd om ze te gaan loslaten. Die blokkades zorgen er namelijk voor dat jouw energie niet vrij kan stromen. Dat maakt dat jij niet moeiteloos (jezelf) kunt zijn.

Nu is de tijd gekomen om uit je hoofd en in je hart te zakken. Weer aan aan te komen in je lichaam en te leren voelen wat het is wat jij nodig hebt. Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Er is geen boek, challenge  of dieet wat jou gaat helpen als je niet eerst leert om te verbinden met jezelf. Jij weet namelijk als enige het beste wat goed is voor jou en jouw lijf. Het enige wat je hoeft te doen is contact te maken met jezelf en jouw mooie lijf. 

Online programma

Het Moeiteloos (jezelf) zijn! programma is een 7 weeks programma om de verbinding met jezelf te herstellen. Een magische reis naar jouw meest unieke zelf. Dit programma helpt jou blokkades op te lossen zodat jouw energie weer vrij kan stromen en jij je moeiteloos jezelf kunt zijn.

Wat krijg je in dit programma?

Het programma bestaat uit 7 modules. Elke week ontvang je van mij een mail met het werkboek en de bijbehorende meditatie. In week 2,4 en 6 ontvang je een healing die ik met veel liefde voor je op heb genomen. Je kunt het programma helemaal op jouw eigen tempo volgen want ook na het programma houdt je toegang tot de vele audio opnames.

Er is geen betere investering dan die in jezelf

Door de krachtige combinatie van healing, meditaties en creatieve opdrachten werk je op verschillende niveaus om de verbinding met jezelf te herstellen.

Op mentaal niveau werk je aan aan het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen. Op Fysiek niveau werk je aan ontspanning en het verbinden met je lijf. Op emotioneel niveau werk je aan het helen en loslaten van oude emoties. En op spiritueel niveau werk je aan het herstellen van de verbinding met jezelf.

Dit alles zorgt ervoor dat jouw energie weer vrij gaat stromen en jij je meer en meer verbonden voelt met jezelf. Vanuit die diepe connectie met jezelf kun je weer gaan voelen wat het is waar jij zo blij van wordt. Zodat je keuzes en stappen kunt maken om moeiteloos (jezelf) te zijn.

De investering in jezelf: €111,-

Succesverhalen

“Kim zorgt ervoor dat je echt jezelf kunt zijn. Niet alleen door antwoorden te bedenken, maar ook door naar jezelf te luisteren en te voelen wat goed is. De afwisseling in de opdrachten en vraagstellingen, met daarbij de openheid waarmee Kim je helpt, maakt dat je jouw eigen antwoorden kunt geven.” Fiona

Ik vind het een geweldig programma. Ik ben ermee gestart om beetje dichter bij mezelf te komen staan. De meditaties en healings zijn zo magisch, ontspannend en brengen je echt dichtbij jezelf. Ik keek er elke keer weer naar uit. En ik zal ze nog vaak blijven herhalen. Daarnaast staat het werkboek vol vragen en oefeningen die je echt aan het denken zetten en soms heel duidelijk laten zien waar het bij jou nog beter kan. Ik denk dat dit een hele waardevolle cursus is om te hebben. Want je kan hem blijven herhalen in de toekomst en hij gaat je telkens weer iets meer leren over jezelf. Ik ben heel dankbaar dat Kim de tijd heeft genomen om dit mooie programma te creëren. En ik blijf haar volgen want deze vrouw is echt AMAZING!“ Kelly

Lieve Kim, Dankjewel voor jouw mooie programma! Ik voelde dat dit was wat ik mocht gaan doen en dat heeft volledig geklopt. Het heeft geleid tot heel veel inzichten, nog meer zelfacceptatie en acceptatie van wat is. Ik ervaar veel meer rust en ontspanning in mijn leven en geniet nog meer van wat er is! Ik zou anderen dit programma zeker aanraden als ze opzoek zijn naar meer rust, zachtheid en ontspanning en/of als ze met lichamelijke klachten rondlopen. De reiki heeft hierin voor mij heel erg bijgedragen aan rust in mijn lijf!“ Amelie

“Nadat Kim via Instagram op mijn pad is gekomen bleef ik steeds vaker ‘hangen’ op haar stories en vanaf de eerste keer raakte me iets in haar. Het pure, de rust, het gevoel dat alles ok is. Ik was zijdelings al een ander traject gestart ( business coaching) alleen toen ik dit zag voelde ik dat ik een andere volgorde moest hanteren om verder te komen. Eerst terug naar De beste versie van Mezelf, voordat ik verder kan. En dat heb ik gedaan. En geweten. En gevoeld. Het was heel fijn. Liefdevolle sturing en de healing sessies waren echt Heaven en de opbouw van het programma klopt als een bus. Ik heb inzichten opgedaan die ik in mijn eentje nooit had bereikt. Start dus met de basis en vanuit daar kan je verder bouwen. Dank Kim. Ik gun jou iedereen!“ Loes

“Mooi programma dat je vooral aan het voelen wil zetten in plaats van alleen aan het denken. De healing sessie’s en wekelijkse check-ins, waar ook reiki in verwerkt zat, waren mijn favoriet. Kim is een warm en mooi persoon dat goed luistert en probeert aan te voelen en in te spelen op wat jij nodig hebt. Dit programma ( de vragen, opdrachten, sessie’s en coaching) bracht mij het belang van het terugkomen bij mezelf en openstaan voor mezelf zoals ik me op dat moment voel.“ Anoniem

Ja! Ik wil me direct aanmelden