Wie ben ik?

Ik ben Kim! Vrijheidscoach.

Als vrijheidscoach help ik jou je vrijheid terug te vinden. Ik help jou te ontdekken wat het is waar jij blij van wordt in jouw leven.

Ik heb me heel lang niet vrij gevoeld. Na mijn studie creatieve therapie bleek het moeilijk een vaste baan te vinden als therapeut. Ik legde me er bij neer en vond werk in andere functies. Uiteindelijk had ik een goede baan en een leuk salaris. Maar ik werd er niet blij van. Ik voelde mij gevangen en verlangde naar vrijheid. Vrijheid om mijn eigen keuzes maken. Mijn leven leven. En vooral genieten, ontdekken en spelen. Doen wat ik wil doen. Doen waar ik blij van word. Doen wat mijn hart mij ingeeft.

Liefde voor schommelen

Een aantal jaar geleden kwam ik tijdens een wandeling met een vriendin een schommel tegen. Daar moest ik op! Al schommelend realiseerde ik me iets heel belangrijks: SCHOMMELEN maakt mij VRIJ en BLIJ. Als dat dan zo was, waarom deed ik het dan nooit? Waarom maakte ik geen ruimte voor spelen? Waarom liet ik mij tegenhouden door allerlei beperkende gedachten en overtuigingen?

Op dat moment nam ik een besluit. Het moest anders! Mijn leven moest anders. Ik voelde me niet gelukkig met mijn werk. Ik voelde me gevangen terwijl ik juist meer PLEZIER uit mijn leven wilde halen en me vrijer wilde voelen. VRIJ om te zijn WIE IK BEN. Vrij om mijn HART te volgen en vanuit mijn PASSIE te werken.

Vanaf dat moment ben ik gaan schommelen. Iedere keer als ik een schommel zag. Alle beperkende gedachten aan de kant en gewoon spelen. Even weer dat vrije en blije gevoel opzoeken. Vanuit het schommelen ben ik weer meer contact gaan maken met mijn speelse creativiteit.

Ik ontdekte opnieuw mijn plezier en passie voor spelen. Ik maakte weer contact met mezelf. Daar wilde ik weer iets mee doen! Ik waagde de sprong van de hoge duikplank en zegde mijn baan op zodat ik fulltime kon gaan spelen. En daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Ik gun jou een vrijer en blijer leven

Het was me al snel duidelijk dat ik mensen zoals jij wil helpen in de zoektocht naar meer vrijheid. En geloof me als ik zeg dat je vrijheid vaak dichterbij is dan je denkt. Vrijheid zit vaak al in de kleine dingen en dagelijkse keuzes die je maakt.

Met mijn achtergrond als creatief therapeut, reiki master,  deeprelax yoga nidra teacher en ‘out of the box’ denkwijze heb ik unieke skills die jou gaan helpen het gevoel van vrijheid weer terug te brengen in je leven.

Ik zie je en ik hoor je

Ik coach niet alleen door met je te praten maar vooral door met je te gaan doen. Ik zet mijn intuïtie en creativiteit in om samen met jou te ontdekken wat het is waar jij echt blij van wordt.

Of we dat doen door samen te praten, (buiten) spelen, wandelen, schilderen, tekenen, schrijven, koken of dansen. Dat maakt niet uit. Bij mij mag je zijn wie je bent. Samen vinden we wat bij jou past.

In mijn trajecten maak ik ook gebruik van reiki en deeprelax yoga nidra. Dit brengt beweging op een dieper emotioneel niveau en is een superwaardevolle aanvulling  op de coaching.

En verder?

Verder heb ik een lieve vriend  waarmee ik een huisje bouwen ben in het groen. Wat ik graag doe: spelen, schommelen, bewegen, vegan koken en eten, lezen, groene keuzes maken.

Kenmerken(d) Kim

  • Vrijheid is het belangrijkste wat er is
  • Schaamteloos mezelf
  • Ik leer door te spelen
  • Gek op experimenteren
  • Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg
  • Niet meteen een open boek maar leer mij kennen en je wilt mij niet meer kwijt
  • Met zachte kracht vooruit
  • Intuïtief
  • Net als dat drankje. “Een beetje vreemd maar wel lekker”