Hallo, ik ben Kim!

Nadat ik mezelf was kwijtgeraakt door me altijd maar aan te passen aan anderen heb ik voor mezelf en mijn vrijheid gekozen en ben ik gaan leven vanuit mijn eigen authentieke kern. Ik maakte de transformatie van leven uit verbinding naar een leven vanuit verbinding. Nu help ik anderen om datzelfde te doen.

Ik noem mezelf vrijheidscoach omdat ik vrijheid een van de belangrijkste waarden in ons leven vind. Maar ik ben nog zoveel meer dan vrijheidscoach. Ik ben: creatief therapeut, medium, healer, reiki master, yoganidra teacher, energiewerker, mentor, gids, verbinder, transformator…⠀

En daarnaast ben ik ook nog rete-authentiek, rustig, intuïtief, spiritueel, liefdevol, creatief, loyaal, eerlijk, een goede luisteraar en heb ik een enorm fijne energie.⠀⠀

Vrijheid en authenticiteit zijn dus heel belangrijk voor me. Maar heel eerlijk? Ik heb me niet altijd zo vrij gevoeld. Ik neem je mee in mijn verhaal en hoe ik ben gekomen waar ik nu sta.

Waar ik vandaan kom…

Ik groeide op in een gezin waarin ik gevoel had dat er geen ruimte en aandacht voor mij was. Ik was de oudste van 4 kinderen en mijn zusjes en broertje hadden/ hebben veel mentale problemen. Ik leerde daardoor al jong om me aan te passen en er voor de ander te zijn. Ik plaatste mezelf op de achtergrond en besloot dat ik vooral alles in mijn eentje moest oplossen.⠀

Daar werd ik heel goed in. Ik had niemand nodig, ik kon in mijn eentje de wereld aan. Ik voelde me sterk, krachtig, zelfstandig onafhankelijk en was daar super trots op! Ik ging studeren, kreeg een goede baan en had mijn zaakjes prima op orde. 

Maar eigenlijk was ik best wel eenzaam. Omdat ik niemand nodig had liet ik nooit echt iemand toe. Ik durfde nooit echt te laten zien hoe het met me ging. Met mij moest immers altijd alles goed gaan. 

Ik kon eigenlijk nooit echt mezelf zijn

Mijn aandacht was altijd gericht op de ander. Wat wordt er van mij verwacht? Hoe kan ik zo goed mogelijk zorgen voor de ander? Ik zette mezelf altijd op de laatste plek. Ik was zo bezig met de ander dat ik er zelf op leeg liep.

Ik realiseerde me dat veel van de keuzes die ik had gemaakt voortkwamen uit de angst om afgewezen te worden. Niet gezien of geaccepteerd te worden. Ik leefde mijn leven zoals het (dacht ik) van mij verwacht werd.

Was dit nou mijn leven?

Op een gegeven moment ging het niet meer. Ik verloor het plezier in mijn leven. Ik was constant moe. Wilde me alleen nog maar terugtrekken. Ik wist niet meer wat ik leuk vond of wat ik wilde met mijn leven. Ik was mezelf kwijt. 

Ontdekkingsreis naar mezelf

Dat was het begin van een never-ending ontdekkingsreis naar mezelf. Ik stortte me helemaal in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Werkte met coaches en healers. Heelde oude pijnen en leerde mezelf steeds beter kennen en begrijpen. Terug naar de essentie: Wie ben ik in mijn diepste kern? Wat zijn mijn unieke talenten? Wat wil ik? Ik voelde voor het eerst mijn kracht en wat ik te doen heb op deze aarde. Hoe meer ik me ging verbinden met mezelf hoe minder mijn oude leven mijn paste. 

Tijd om mijn vrijheid te claimen!

Ik kreeg er genoeg van om mijn leven te laten bepalen door angsten, verwachtingen en oordelen die niet bij mij hoorden. Ik besloot die aanstormende burn out voor te zijn en een aantal rigoureuze keuzes te maken. Dit keer de keuzes die uit mijn hart kwamen in plaats van uit mijn hoofd. 

Ik verzamelde al mijn moed en zegde mijn baan op zonder financiële backup en werd zelfstandig coach en healer. Ik beloofde mezelf plechtig om alleen nog maar plezier te hebben in wat ik doe en me nooit meer te laten leiden door verwachtingen van anderen.

Ein-de-lijk mijn eigen leven vormgeven

Ik volg(de) opleidingen om een nog betere coach en healer te worden. Er kwamen nieuwe mensen in mijn leven waaronder mijn lieve vriend. Met hem bouwde ik afgelopen jaar ons eigen houten huis in het groen waardoor ik nu nog meer (financiële) vrijheid heb in mijn leven. 

Nu geniet ik elke dag van het leven wat ik heb gecreëerd.

Dit is mijn leven en ik bepaal hoe ik het leef.

Moeiteloos en schaamteloos jezelf te zijn

Dat is mijn missie. Ik help jou om moeiteloos jezelf te zijn door te verbinden met jouw meest unieke kern. Ik neem je mee in een magische ontdekkingsreis naar jouw meest unieke en authentieke zelf. Tijdens de ontdekkingsreis maken we de weg vrij door oude energie, emoties en patronen te helen. Je gaat verbinden met wie jij bent in jouw diepste kern om van daaruit jouw leven op jou authentieke manier opnieuw vorm te geven. 

En verder?

Verder ben ik aan het genieten van mijn nieuw gecreëerde leven. Samen met mijn vriend bouwde ik ons eigen huis dichtbij de natuur waarin we nu samen fantaseren over hoe we anderen nog meer kunnen inspireren met onze levensstijl.

Kenmerken(d) Kim

 • Vrijheid is het belangrijkste wat er is
 • Schaamteloos mezelf
 • Ik leer door te spelen
 • Gek op experimenteren & ontdekken
 • Ik zie het leven als een groot avontuur
 • Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg
 • Niet meteen een open boek maar leer mij kennen en je wilt mij niet meer kwijt
 • Met zachte kracht vooruit
 • Intuïtief
 • Net als dat drankje. “Een beetje vreemd maar wel lekker”

Opleidingen

 • Het leven
 • HBO creatieve therapie beeldend
 • Medium vak school (Not Your Average Psychic)
 • Reiki 1,2 en 3 (master)
 • House of Deeprelax yoga nidra teacher training