Het is tijd om je lekker in je lijf te voelen als je….

 • je niet fijn voelt in je eigen lijf en ontevreden bent
 • veel in je hoofd zit. Je maakt je veel zorgen over jouw toekomst, denkt na over het verleden en kunt je gedachten moeilijk stopzetten. 
 • hoofd vol oordelende stemmetjes zit die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Je doet niet hard genoeg je best . Je bent niet leuk, knap of succesvol genoeg.
 • streng bent voor jezelf. Je moet heel veel en stelt hoge eisen aan jezelf. Je doet het nooit goed genoeg. 
 • vaak twijfelt en onzeker bent. Je vindt het moeilijk om te weten wat jij graag  wilt en vindt het daarom lastig om keuzes te maken.
 • het lastig vindt om te verbinden met jezelf en te voelen wat jij nodig hebt.
 • het leven ervaart als ‘hard werken’. Weinig plezier hebt en heel vaak moe bent.
 • regels, challenges, diëten en routines van succesvolle anderen volgt en ze niet het gewenste resultaat opleveren. Het past eigenlijk niet bij je. Het kost je moeite om het vol te houden en het voelt als falen als je opgeeft.

Lekker in je lijf is lekker in je leven

Dit is niet de persoon die je wilt zijn. Dit is niet wie jij in wezen bent! Je wilt je lekker voelen in je lijf zodat jij je lekker voelt in je leven. Hoe zou het zijn als je….

 • kunt verbinden met jezelf
 • kunt shiften van verstand naar gevoel: uit je hoofd en in je hart en lijf 
 • vrij bent van oordelen en andere negatieve stemmetjes in je hoofd
 • je lichaam helemaal kunt bewonen en je thuis voelt in je eigen lijf
 • comfortabel bent met jezelf en je mooie lijf
 • lief bent voor jezelf en geniet van je lijf en leven.
 • kunt voelen en luisteren naar wat JIJ wilt en nodig hebt: vertrouwen op jouw intuïtie.
 • jouw eigen ritme en flow kunt volgen. Jouw lijf, jouw regels. 
 • je vrij voelt in je eigen lijf. Vrij om te bewegen. Vrij om te zijn.

Lekker in je lijf! programma

Je hebt misschien je struggles tot nu toe vooral geprobeerd het met je hoofd op te lossen. Dat geeft je super veel inzichten maar heeft het nog niet opgelost. Al die oordelen, onzekerheden en strenge gedachtes zijn zich vast gaan zetten in je lijf. Het is tijd om ze te gaan loslaten. Die blokkades zorgen er namelijk voor dat jouw energie niet vrij kan stromen. Dat maakt dat jij je ongemakkelijk voelt in je lijf. 

Nu is de tijd gekomen om uit je hoofd en in je hart te zakken. Weer aan aan te komen in je lichaam en te leren voelen wat het is wat jij nodig hebt. Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Er is geen boek, challenge  of dieet wat jou gaat helpen als je niet eerst leert om te verbinden met jezelf. Jij weet namelijk als enige het beste wat goed is voor jou en jouw lijf. Het enige wat je hoeft te doen is contact te maken met jezelf en jouw mooie lijf. 

Online groepsprogramma

Het lekker in je lijf programma is een 5 weeks programma om de verbinding met jezelf en jouw lijf te herstellen. Ik neem je mee op een magische reis naar binnen. Samen gaan de blokkades oplossen zodat jouw energie weer vrij kan stromen en jij je weer lekker gaat voelen in je lijf!

Wat krijg je in dit programma?

 • 3 x live relax & reiki groepshealing
 • 2x live Q&A
 • Elke vrijdag live check-in & reiki
 • 5 werkboeken met opdrachten en challenges
 • Toegang tot de besloten facebookgroep met gelijkgestemde vrouwen
 • BONUS: 1-1 30 min. coachcall in week 6

Er is geen betere investering dan die in jezelf

Door de krachtige combinatie van relax & reiki healing, creatieve opdrachten en challenges werken we op verschillende niveaus om de verbinding met jezelf te herstellen.

Op mentaal niveau werken we aan aan het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen. Op Fysiek niveau werken we aan ontspanning en het verbinden met je lijf. Op emotioneel niveau werken we aan het helen en loslaten van oude emoties. En op spiritueel niveau werken we aan het herstellen van de verbinding met jezelf.

Dit alles zorgt ervoor dat jouw energie weer vrij gaat stromen en jij je meer en meer verbonden voelt met jezelf. Vanuit die diepe connectie met jezelf kun je weer gaan voelen wat het is waar jij zo blij van wordt. Waar jouw ziel van gaat dansen! Zodat je keuzes en stappen kunt maken om je weer lekker in je lijf te voelen.

De investering in jezelf: € 333,- incl. btw 

Wil je liever individueel met mij werken? Stuur dan een mailtje naar kim@speelvol.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Succesverhalen

“Lieve Kim, Dankjewel voor jouw mooie programma! Ik voelde dat dit was wat ik mocht gaan doen en dat heeft volledig geklopt. Het heeft geleid tot heel veel inzichten, nog meer zelfacceptatie en acceptatie van wat is. Ik ervaar veel meer rust en ontspanning in mijn leven en geniet nog meer van wat er is! Ik zou anderen dit programma zeker aanraden als ze opzoek zijn naar meer rust, zachtheid en ontspanning en/of als ze met lichamelijke klachten rondlopen. De reiki heeft hierin voor mij heel erg bijgedragen aan rust in mijn lijf!“ Amelie

In een periode waar ik even de draad kwijt was over hoe ik ruimte voor mezelf en mijn creativiteit kon maken, heeft Kim me geholpen om weer in mijn vrijheid te stappen. Kim heeft me hier spelenderwijs in meegenomen door intuïtieve oefeningen en gesprekken kwamen we de obstakels en deuren tegen die weer open mochten. Ben dankbaar voor ons proces. Inmiddels ben ik weer aan het spelen en voel ik me weer mezelf, precies waar ik naar verlangde.

Jasmijn

“Mijn allereerste reikihealing sessie, überhaupt mijn eerste kennismaking met reiki. En wat was het meteen een bijzondere ervaring. Ik had de sessie geboekt om te ontstressen, te ontspannen en weer even te connecten met mezelf en mijn intuïtie. Om letterlijk uit mijn hoofd en weer in mijn lichaam komen en meer te gaan voelen. Het was een heerlijke ontspannen sessie. Kim nam me mee in een meditatie/ visualisatie waar ik al snel helemaal in op ging. Heerlijk ontspannen vanuit mijn eigen huis. Tijdens die visualisatie ging ik op een persoonlijke reis, wat me ontspanning, inspiratie en antwoorden heeft gegeven. De energie begon ineens te stromen en ik voelde een tinteling door mijn lichaam. Een heerlijk gevoel, bijzonder om te ervaren. Na de sessie voelde ik me totaal relaxt, heerlijk! En daarnaast ook geïnspireerd geraakt en verheldering gekregen naar mijn te bewandelen pad richting mijn droom. Niet verwacht zoveel uit één enkele sessie te kunnen halen, echt heel fijn! Ik kan het iedereen aanraden.“ Sara

“De reiki healing van Kim was magisch. Ik merkte dat ik in een hele diepe ontspanning kwam waardoor ik heel goed in het hier en nu kon zijn. Ik mocht loslaten en meer vertrouwen voelen en dat lukte goed omdat ze dit tegen mij zei toen ik in een diepe ontspanning zat. Zij maakt de sessie persoonlijk wat voor mij heel ontspannend en helend was; ze zegt immers precies wat ik nodig heb op dat moment.
De healing werkte de hele week door. De eerste nacht had ik wel intense dromen, het leek alsof ik iets mocht verwerken, maar daarna voelde ik mij de hele week energiek en ontspannen.
Dank je wel lieve Kim! Ik wist niet dat een healing van een uur zoveel effect kan hebben. Dankbaar dat je zulke healingen geeft. Liefs Beyhan

“Het was een bijzondere en fijne ervaring, de persoonlijke relax en reiki sessie. Ik volgde Kim al een tijdje op IG en vindt haar visie op hoe wij mensen in het leven mogen staan, namelijk met een gevoel van vrijheid, een hele mooie. Daar ik in mezelf nogal wat blokkades ervaar en tegenkom wilde ik graag een sessie bij haar boeken om uit mijn verkrampte houding te komen en wellicht iets meer ruimte te scheppen voor mezelf.Tijdens de sessie wordt je geleid door Kim’s rustige stem en verkeer je tussen wakker en slapen; intens ontspannen, rustig, vrij. Zo mooi om dit te ervaren en te beseffen dat je je zo veel vaker zou kunnen voelen, dat dit eigenlijk je natuurlijke staat van zijn is. Dat is een eye opener die ik absoluut meeneem. Mijn hoofd stond ook letterlijk lichter om mijn schouders nadien en ik merkte in de dagen erna dat er iets geopend was. De kaart die zij aan het einde van de sessie voor mij trok was ‘spot on’. Meer mogen vertrouwen op mijn intuïtie om zo moeiteloos mijn eigen pad te vinden. Dankbaar voor deze ervaring ” Dionne

“Ik heb onwijs genoten van de relax & reikihealing. Zo mooi hoe je het af stemt op mijn situatie op dat moment en ook echt heel tof dat je het combineert met meditatie/ visualisatie. Het ging bij mij over vertrouwen en geloven in mezelf. De reikihealing op zich was super fijn en ontspannend. In de dagen erna ervaar ik zoveel inspiratie en ook de moed om actie te ondernemen! Dus er is echt iets gebeurd met mijn vertrouwen in mezelf, er is echt iets in gang gezet. Ik ben je heel dankbaar voor deze heerlijk relax & reikihealing!” Sadie

“Ik vind Reiki een hele fijne en mooie methode en sta zelf nog aan het begin van het beoefenen ervan. Kim ken ik al langer en ik voelde dat haar reiki bijzonder is, dus toen ik haar hoorde vertellen over de Relax en Reiki sessie heb ik meteen geboekt. 
Ik merkte dat ik de afgelopen tijd veel in m’n hoofd zat, piekerde en lastig bij m’n gevoel kon komen en op m’n intuïtie durfde te vertrouwen. Iets wat normaal gesproken veel makkelijker gaat. De relax en reiki sessie met Kim heeft me echt weer terug gebracht in m’n lijf en me heel diep laten ontspannen. De sessie via video bellen ging heel goed en het voelde net alsof Kim gewoon in de kamer was. Heel bijzonder hoe de energie van de reiki aankwam. Ik voelde me erna heel rustig en sereen, en heb die nacht heel intens en diep geslapen. De dagen erna voelde ik me ook veel ‘lichter’ en heb sindsdien meer rust in m’n hoofd. Ik kan alles wat meer loslaten en langs me heen laten gaan, in plaats van dat het energie kost en in m’n hoofd blijft hangen. 
Ik raad een relax & reiki healing bij Kim zeker aan, het is echt een moment voor jezelf waarin je volledig tot rust komt en de fijne reiki van Kim mag ontvangen.” Emily

“Ik koos voor de persoonlijke Relax & Reikihealing, omdat ik merkte dat er bij mij een blokkade zat als het gaat om vertrouwen, vertrouwen in mezelf en vertrouwen in het universum. Ik vind het nog niet altijd even makkelijk om op mezelf te vertrouwen of in het universum, terwijl ik ook voel dat me dat juist heel veel brengt. Met momenten ervaar ik dat vertrouwen namelijk wel. Toen zag ik het bericht van Kim voorbij komen voor deze healing en heb ik me meteen ingeschreven. Ik had vooral behoefte aan ontspanning, mijn hoofd die even stil kon worden en dat ik weer meer in contact kon komen met mijn lichaam en daarop vertrouwen. Na de sessie voelde ik me meteen een stuk energieker. Ik voel me nu, een paar dagen later, nog steeds in contact met mijn lichaam. Ik voel rust en ik voel vertrouwen. En dat levert me op dat ik weer geloof in mezelf en dat ik weer vertrouwen heb in het universum. En dat vertrouwen resulteert nu alweer in positieve, fijne dingen die ik aantrek, zowel zakelijk als privé. Ik raad iedereen deze Relax & Reikihealing aan, omdat Kim precies aanvoelt wat nodig is en een mooie visualisatie schrijft die bij jou en jouw vraag past. Alleen al de visualisatie brengt een fijne rust en ontspanning en dat in combinatie met de Reiki is echt heerlijk. Dankjewel daarvoor Kim!” Selma

De relax en reiki sessie was heel bijzonder. Eerst kwam ik weer in contact met elk stukje van mijn lichaam en daarna vulde mijn lichaam zich met energie. Het voelde alsof ik straalde en de energie stroomde als golven over mij heen. Het voelde een beetje alsof ik helemaal opbloeide als een bloem in de zon. Daarna keerde ik naar binnen om rust en stilte te vinden. Eenmaal binnen, vond ik mijn behoefte om creatief te zijn en de liefde om dingen met mijn handen te doen. Dus daar ga ik in de komende tijd mijn energie en liefde in stoppen. Met mijn handen dingen creëren uit liefde! ♡” Nadin

“Ik ben zo blij met de reiki sessies van Kim. Heerlijk vanuit mijn huis kon ik de “op afstand” sessies ontvangen. Maar het voelde of ze echt bij me was, zo bijzonder!  Tijdens de sessies voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Juist ook op de plekken waar het op dat moment even niet stroomde. Door de sessies voel ik me krachtiger, vrijer ervaar ik meer liefde en rust voor mezelf. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren. Een absolute aanrader! Dank je wel lieve Kim.” Sofie

“Nadat ik te horen had gekregen dat een dierbare heel ernstig ziek is, voelde ik veel verdriet. Het blokkeerde mij. Toen Kim vertelde dat ze me op afstand een Reiki-behandeling kon geven, wist ik meteen dat ik dat wilde. We planden een tijdstip in waarop ik rustig kon zitten. Direct voelde ik dingen gebeuren in mijn lichaam. Het fijne is dat dankzij de Reiki van Kim de emotionele piek eraf is en ik me niet meer volledig geblokkeerd voel door het verdriet. De behandeling gaf me rust. Kim is een lieverd en ik laat me graag nog een keer behandelen als dat nodig mocht zijn. Dank je wel, Kim!” Nanneke

“Een Reiki-behandeling op afstand is een van de meest bijzondere dingen die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Kim legde op een fijne, heldere manier uit wat ik kon verwachten, waardoor ik me volledig kon overgeven. Tijdens de eerste behandeling voelde ik onwijs veel energie door mijn lijf stromen en was ik in een diepe staat van rust. Het was net alsof Kim de behandeling wél ter plekke aan het geven was. Daarna ervaarde ik meer ontspanning, helderheid en ruimte in mijn hoofd. Heerlijk! Aan de ene kant vond was ik volledig ondersteboven en verrast, aan de andere kant verbaasde het me niets; de energie van deze bijzondere vrouw is op afstand net zo krachtig als wanneer je haar om je heen hebt.” Romy

“Ik had op een nare manier mijn knie verdraaid en het ging eigenlijk alweer de goede kant op. Totdat ik een super lange vlucht maakte.. Mijn knie leek totaal ‘op slot’ te zitten en het deed ook weer gruwelijk zeer. Kim heeft mij toen Reiki op afstand gegeven. Ik zat aan de andere kant van de wereld! Geen idee hoe het werkt hoor, maar ik voelde een soort ‘plopjes’ in mijn knie en mijn knie was meteen daarna weer soepel. De pijn was nog niet helemaal weg, maar ik kon er weer alles mee. Zo bijzonder hoe dit werkt terwijl er zoveel kilometers tussen mij en Kim zaten. Ik ben echt blij met deze dienst van Kim. Kim is hier heel goed in!” Pam

Ja! Ik wil me direct aanmelden