Coach – ontdekkingsreizen

Ga mee op een magische ontdekkingsreis naar jouw meest unieke en authentieke zelf.

Op een kruispunt

Ergens in je leven ben jij jezelf een beetje kwijtgeraakt. Het is alsof op je op een kruispunt staat en even niet weet welke kant je op moet. Je voelt dat je een andere weg in wilt slaan. Maar welke? Kun je vertrouwen op dat gevoel?

Diep van binnen weet je dat het anders kan maar je laat je nog tegenhouden door oordelen, angsten, verwachtingen en/ of beperkende overtuigingen van jezelf en anderen om je heen. Je staat stil. Hoe nu verder?

Je verlangt naar helderheid, inzicht, richting en/of antwoorden.

Ik kan je daarbij helpen.

Ik wijs jou niet de weg maar help je jouw eigen unieke weg te vinden

Ik neem je graag mee op een ontdekkingsreis waarin jij je gaat verbinden met wie jij bent in jouw diepste kern. Vanuit die connectie kun jij je richting bepalen en jouw leven op jouw authentieke manier vorm gaan geven.

In een 1-1 traject combineer ik al mijn kennis en kwaliteiten om jou te begeleiden op jouw pad.

Afstemming

Ik stem af of jouw energie en voel met je mee wat er in je leeft: Waar mag je naar toe? Wat houdt je nog tegen? Wat heb je nodig? Welke concrete acties kun je nu nemen? Op deze manier help ik je weer te verbinden met jezelf, te vertrouwen, worden dingen helder en krijg je de inzichten die je op dat moment nodig hebt.

Healing

Op reis komen we ongetwijfeld ook schaduwzijden tegen. Angsten. Oude pijnen. Onverwerkte emoties. Belemmerende overtuigingen. We hebben en kennen ze allemaal. Ze horen erbij want juist in schaduw vind je groei. Ik ben er voor je om ze samen te overwinnen, te helen en een plekje te geven. Het is misschien af en toe een bumpy ride maar echt nodig om je weg vrij te maken voor jouw dromen.

Coaching

Na al dat innerlijke werk is het tijd voor actie! Met je beide voeten stevig op de grond concrete keuzes te maken en stappen zetten. Ook hier help ik je bij!

Dit krijg je

Elke reis bestaat sowieso uit een kennismakingsgesprek, een intake, een reading (persoonlijke audio), een vast aantal sessies en een follow up gesprek na een maand.

Jij bent uniek en verdient een aanpak op maat. Daarom hebben de trajecten geen vaste inhoud. Ik stem af op jouw energie en wensen om samen de inhoud van de sessies te bepalen: een reading, healing, wandelsessie, coachgesprek, creatieve sessie of een combinatie daarvan. Zo sluit het altijd aan bij wat jij in het moment nodig hebt!

Tussentijds krijg oefeningen en opdrachten voor thuis en ontvang je support via whatsapp.

Ik verwacht van jou dat jij de volle verantwoordelijkheid voor jouw proces neemt. Ook van mij kun je mijn onverdeelde aandacht verwachten. We gaan dit avontuur samen aan!

Na afloop van het traject….

 • voel en weet jij wat JIJ wilt en nodig hebt: Je vertrouwt volledig op jezelf
 • kun jij shiften van verstand naar gevoel: Uit je hoofd en in je hart
 • kun je omgaan met oordelen en andere negatieve stemmetjes in je hoofd
 • laat jij je leven niet langer bepalen door anderen: Jij kiest jouw unieke weg
 • voel en weet jij wat JIJ wilt en nodig hebt: Je vertrouwt volledig op jezelf
 • leef jij in jouw eigen ritme en flow: Jouw leven, jouw regels. 

Over mij…

Nadat ik mezelf was kwijtgeraakt door me altijd maar aan te passen aan anderen heb ik voor mezelf en mijn vrijheid gekozen en ben ik gaan leven vanuit mijn eigen authentieke kern. Nu help ik anderen om te leven vanuit verbinding.

De beste investering is die in jezelf

De duur van het traject is een indicatie. De frequentie van de sessies is geheel up to you. Geen haast. Jij bepaalt het tempo.

*Bedragen zijn inclusief BTW. Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Mag ik je uitnodigen voor een gesprek?

In een gratis (en vrijblijvend) gesprek maken we kennis en kijken we samen of en hoe ik jou zou kunnen helpen.

Een ontdekkinsgreis is iets voor jou als jij een of meerdere van onderstaande punten herkent…

 • je voelt je niet fijn in je eigen lijf & leven
 • je zit veel in je hoofd. Je maakt je veel zorgen over jouw toekomst, denkt na over het verleden en kunt je gedachten moeilijk stopzetten. 
 • jouw hoofd zit vol oordelende stemmetjes die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Je doet niet hard genoeg je best . Je bent niet leuk, knap of succesvol genoeg.
 • je bent streng voor jezelf. Je moet heel veel en stelt hoge eisen aan jezelf. Je doet het nooit goed genoeg. 
 • je twijfelt vaak en bent onzeker. Je vindt het moeilijk om te weten wat jij graag wilt en vindt het daarom lastig om keuzes te maken.
 • je vindt het lastig om te verbinden met jezelf en te voelen wat jij nodig hebt.
 • je ervaart het leven als ‘hard werken’. Je hebt weinig plezier en bent vaak moe.
 • je volgt regels, challenges, diëten en routines van succesvolle anderen maar ze leveren niet het gewenste resultaat op. Het past eigenlijk niet bij je. Het kost je moeite om het vol te houden en het voelt als falen als je opgeeft.

Wil je met mij werken? 

Plan hier direct jouw gratis kennismakingscall.