Je bent jezelf een beetje kwijtgeraakt. Je voelt je geleefd door anderen, twijfels en angsten. Je weet niet meer zo goed wat je wilt. Je hoofd maakt overuren en je kunt je gedachten moeilijk loslaten en ontspannen. Je verlangt ernaar om het contact met jezelf te herstellen. Zodat je uit je hoofd weer in je hart zakt en weet hoe jij jouw leven wilt leven.

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Ook ik heb me jarenlang zo gevoeld. Totdat ik weer in contact kwam met mezelf en ontdekte hoe ik mijn ziel weer kon laten dansen

Waar word jij nu echt blij van?

Kun jij je voorstellen dat… Je een diepe connectie voelt met jezelf? En je vanuit die connectie heel goed weet wat het is wat JIJ wilt en nodig hebt. Hoe zou het zijn als jij je niet meer laat leiden door angsten en twijfels maar volledig durft te vertrouwen op je zelf? Zodat je kunt leven vanuit je eigen ritme en flow?

De relax & reiki healing op zich was super fijn en ontspannend. In de dagen erna ervaar ik zoveel inspiratie en ook de moed om actie te ondernemen! Dus er is echt iets gebeurd met mijn vertrouwen in mezelf, er is echt iets in gang gezet.

Sadie

Het coachtraject (3-4 maanden)

Dit traject is een intensief traject waarin ik je begeleid in het creëren van jouw aller-aller-mooiste leven.

Met de de krachtige combinatie van coachgesprekken, yoga nidra en reiki werken we op verschillende niveaus om de verbinding met jezelf te herstellen.

Op mentaal niveau werken we aan aan het loslaten van belemmerende overtuigingen en patronen. Op Fysiek niveau werken we aan ontspanning. Op emotioneel niveau werken we aan het helen en loslaten van oude emoties. En op spiritueel niveau werken we aan het herstellen van de verbinding met jezelf.

Dit alles zorgt ervoor dat jouw energie weer vrij gaat stromen en jij je meer en meer verbonden voelt met jezelf. Vanuit die diepe connectie met jezelf kun je weer gaan voelen wat het is waar jij zo blij van wordt. Waar jouw ziel van gaat dansen! Zodat je keuzes en stappen kunt maken om jouw leven in te richten op jouw manier. En dat hoef je niet alleen te doen, ik begeleid je er stap voor stap doorheen.

Wat kun je verwachten?

  • Intake: Kennismaken en verkennen van jouw verlangens en behoeften.
  • 5 (online) sessies van 60-90 minuten
  • 3 keer een persoonlijke relax & reiki healing 60-90 minuten
  • Persoonlijke opdrachten/ oefeningen en tips om thuis mee aan de slag te gaan
  • Whatsapp coaching gedurende het traject
  • Follow up na 1 maand: Hoe is het jou vergaan en wat heb jij nog nodig?
  • BONUS: Gedurende het traject toegang tot het instagram account @relax_en_reiki met daarin maandelijks een live en online relax & reiki sessie en de opnames van alle voorgaande sessies.

De inhoud van dit traject stem ik samen met jou af op jouw persoonlijke situatie, wensen en verlangens. We gaan samen dit avontuur aan en zorgen ervoor dat het precies aansluit bij wat jij nodig hebt.

Jouw investering : Tijdelijk maar € 1111,- incl. btw in plaats van 1333,- incl.btw

(of 3 termijnen van €375,-)

Ben jij er klaar voor om dit avontuur aan te gaan? Yes! Ik meld me aan

Succesverhalen

In een periode waar ik even de draad kwijt was over hoe ik ruimte voor mezelf en mijn creativiteit kon maken, heeft Kim me geholpen om weer in mijn vrijheid te stappen. Kim heeft me hier spelenderwijs in meegenomen door intuïtieve oefeningen en gesprekken kwamen we de obstakels en deuren tegen die weer open mochten. Ben dankbaar voor ons proces. Inmiddels ben ik weer aan het spelen en voel ik me weer mezelf, precies waar ik naar verlangde.

Jasmijn

Kim

“Mijn allereerste reikihealing sessie, überhaupt mijn eerste kennismaking met reiki. En wat was het meteen een bijzondere ervaring. Ik had de sessie geboekt om te ontstressen, te ontspannen en weer even te connecten met mezelf en mijn intuïtie. Om letterlijk uit mijn hoofd en weer in mijn lichaam komen en meer te gaan voelen. Het was een heerlijke ontspannen sessie. Kim nam me mee in een meditatie/ visualisatie waar ik al snel helemaal in op ging. Heerlijk ontspannen vanuit mijn eigen huis. Tijdens die visualisatie ging ik op een persoonlijke reis, wat me ontspanning, inspiratie en antwoorden heeft gegeven. De energie begon ineens te stromen en ik voelde een tinteling door mijn lichaam. Een heerlijk gevoel, bijzonder om te ervaren. Na de sessie voelde ik me totaal relaxt, heerlijk! En daarnaast ook geïnspireerd geraakt en verheldering gekregen naar mijn te bewandelen pad richting mijn droom. Niet verwacht zoveel uit één enkele sessie te kunnen halen, echt heel fijn! Ik kan het iedereen aanraden.“ Sara

“De reiki healing van Kim was magisch. Ik merkte dat ik in een hele diepe ontspanning kwam waardoor ik heel goed in het hier en nu kon zijn. Ik mocht loslaten en meer vertrouwen voelen en dat lukte goed omdat ze dit tegen mij zei toen ik in een diepe ontspanning zat. Zij maakt de sessie persoonlijk wat voor mij heel ontspannend en helend was; ze zegt immers precies wat ik nodig heb op dat moment.
De healing werkte de hele week door. De eerste nacht had ik wel intense dromen, het leek alsof ik iets mocht verwerken, maar daarna voelde ik mij de hele week energiek en ontspannen.
Dank je wel lieve Kim! Ik wist niet dat een healing van een uur zoveel effect kan hebben. Dankbaar dat je zulke healingen geeft. Liefs Beyhan

“Het was een bijzondere en fijne ervaring, de persoonlijke relax en reiki sessie. Ik volgde Kim al een tijdje op IG en vindt haar visie op hoe wij mensen in het leven mogen staan, namelijk met een gevoel van vrijheid, een hele mooie. Daar ik in mezelf nogal wat blokkades ervaar en tegenkom wilde ik graag een sessie bij haar boeken om uit mijn verkrampte houding te komen en wellicht iets meer ruimte te scheppen voor mezelf.Tijdens de sessie wordt je geleid door Kim’s rustige stem en verkeer je tussen wakker en slapen; intens ontspannen, rustig, vrij. Zo mooi om dit te ervaren en te beseffen dat je je zo veel vaker zou kunnen voelen, dat dit eigenlijk je natuurlijke staat van zijn is. Dat is een eye opener die ik absoluut meeneem. Mijn hoofd stond ook letterlijk lichter om mijn schouders nadien en ik merkte in de dagen erna dat er iets geopend was. De kaart die zij aan het einde van de sessie voor mij trok was ‘spot on’. Meer mogen vertrouwen op mijn intuïtie om zo moeiteloos mijn eigen pad te vinden. Dankbaar voor deze ervaring ” Dionne

“Ik heb onwijs genoten van de relax & reikihealing. Zo mooi hoe je het af stemt op mijn situatie op dat moment en ook echt heel tof dat je het combineert met meditatie/ visualisatie. Het ging bij mij over vertrouwen en geloven in mezelf. De reikihealing op zich was super fijn en ontspannend. In de dagen erna ervaar ik zoveel inspiratie en ook de moed om actie te ondernemen! Dus er is echt iets gebeurd met mijn vertrouwen in mezelf, er is echt iets in gang gezet. Ik ben je heel dankbaar voor deze heerlijk relax & reikihealing!” Sadie

“Ik vind Reiki een hele fijne en mooie methode en sta zelf nog aan het begin van het beoefenen ervan. Kim ken ik al langer en ik voelde dat haar reiki bijzonder is, dus toen ik haar hoorde vertellen over de Relax en Reiki sessie heb ik meteen geboekt. 
Ik merkte dat ik de afgelopen tijd veel in m’n hoofd zat, piekerde en lastig bij m’n gevoel kon komen en op m’n intuïtie durfde te vertrouwen. Iets wat normaal gesproken veel makkelijker gaat. De relax en reiki sessie met Kim heeft me echt weer terug gebracht in m’n lijf en me heel diep laten ontspannen. De sessie via video bellen ging heel goed en het voelde net alsof Kim gewoon in de kamer was. Heel bijzonder hoe de energie van de reiki aankwam. Ik voelde me erna heel rustig en sereen, en heb die nacht heel intens en diep geslapen. De dagen erna voelde ik me ook veel ‘lichter’ en heb sindsdien meer rust in m’n hoofd. Ik kan alles wat meer loslaten en langs me heen laten gaan, in plaats van dat het energie kost en in m’n hoofd blijft hangen. 
Ik raad een relax & reiki healing bij Kim zeker aan, het is echt een moment voor jezelf waarin je volledig tot rust komt en de fijne reiki van Kim mag ontvangen.” Emily

“Ik koos voor de persoonlijke Relax & Reikihealing, omdat ik merkte dat er bij mij een blokkade zat als het gaat om vertrouwen, vertrouwen in mezelf en vertrouwen in het universum. Ik vind het nog niet altijd even makkelijk om op mezelf te vertrouwen of in het universum, terwijl ik ook voel dat me dat juist heel veel brengt. Met momenten ervaar ik dat vertrouwen namelijk wel. Toen zag ik het bericht van Kim voorbij komen voor deze healing en heb ik me meteen ingeschreven. Ik had vooral behoefte aan ontspanning, mijn hoofd die even stil kon worden en dat ik weer meer in contact kon komen met mijn lichaam en daarop vertrouwen. Na de sessie voelde ik me meteen een stuk energieker. Ik voel me nu, een paar dagen later, nog steeds in contact met mijn lichaam. Ik voel rust en ik voel vertrouwen. En dat levert me op dat ik weer geloof in mezelf en dat ik weer vertrouwen heb in het universum. En dat vertrouwen resulteert nu alweer in positieve, fijne dingen die ik aantrek, zowel zakelijk als privé. Ik raad iedereen deze Relax & Reikihealing aan, omdat Kim precies aanvoelt wat nodig is en een mooie visualisatie schrijft die bij jou en jouw vraag past. Alleen al de visualisatie brengt een fijne rust en ontspanning en dat in combinatie met de Reiki is echt heerlijk. Dankjewel daarvoor Kim!” Selma

De relax en reiki sessie was heel bijzonder. Eerst kwam ik weer in contact met elk stukje van mijn lichaam en daarna vulde mijn lichaam zich met energie. Het voelde alsof ik straalde en de energie stroomde als golven over mij heen. Het voelde een beetje alsof ik helemaal opbloeide als een bloem in de zon. Daarna keerde ik naar binnen om rust en stilte te vinden. Eenmaal binnen, vond ik mijn behoefte om creatief te zijn en de liefde om dingen met mijn handen te doen. Dus daar ga ik in de komende tijd mijn energie en liefde in stoppen. Met mijn handen dingen creëren uit liefde! ♡” Nadin

“Ik ben zo blij met de reiki sessies van Kim. Heerlijk vanuit mijn huis kon ik de “op afstand” sessies ontvangen. Maar het voelde of ze echt bij me was, zo bijzonder!  Tijdens de sessies voelde ik de energie weer door mijn lichaam stromen. Juist ook op de plekken waar het op dat moment even niet stroomde. Door de sessies voel ik me krachtiger, vrijer ervaar ik meer liefde en rust voor mezelf. Ik heb de sessies als heel prettig ervaren. Een absolute aanrader! Dank je wel lieve Kim.” Sofie

“Nadat ik te horen had gekregen dat een dierbare heel ernstig ziek is, voelde ik veel verdriet. Het blokkeerde mij. Toen Kim vertelde dat ze me op afstand een Reiki-behandeling kon geven, wist ik meteen dat ik dat wilde. We planden een tijdstip in waarop ik rustig kon zitten. Direct voelde ik dingen gebeuren in mijn lichaam. Het fijne is dat dankzij de Reiki van Kim de emotionele piek eraf is en ik me niet meer volledig geblokkeerd voel door het verdriet. De behandeling gaf me rust. Kim is een lieverd en ik laat me graag nog een keer behandelen als dat nodig mocht zijn. Dank je wel, Kim!” Nanneke

“Een Reiki-behandeling op afstand is een van de meest bijzondere dingen die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Kim legde op een fijne, heldere manier uit wat ik kon verwachten, waardoor ik me volledig kon overgeven. Tijdens de eerste behandeling voelde ik onwijs veel energie door mijn lijf stromen en was ik in een diepe staat van rust. Het was net alsof Kim de behandeling wél ter plekke aan het geven was. Daarna ervaarde ik meer ontspanning, helderheid en ruimte in mijn hoofd. Heerlijk! Aan de ene kant vond was ik volledig ondersteboven en verrast, aan de andere kant verbaasde het me niets; de energie van deze bijzondere vrouw is op afstand net zo krachtig als wanneer je haar om je heen hebt.” Romy

“Ik had op een nare manier mijn knie verdraaid en het ging eigenlijk alweer de goede kant op. Totdat ik een super lange vlucht maakte.. Mijn knie leek totaal ‘op slot’ te zitten en het deed ook weer gruwelijk zeer. Kim heeft mij toen Reiki op afstand gegeven. Ik zat aan de andere kant van de wereld! Geen idee hoe het werkt hoor, maar ik voelde een soort ‘plopjes’ in mijn knie en mijn knie was meteen daarna weer soepel. De pijn was nog niet helemaal weg, maar ik kon er weer alles mee. Zo bijzonder hoe dit werkt terwijl er zoveel kilometers tussen mij en Kim zaten. Ik ben echt blij met deze dienst van Kim. Kim is hier heel goed in!” Pam

Ja! Ik wil me direct aanmelden