Ergens onderweg in dit leven ben jij jezelf een beetje kwijtgeraakt. Je hebt gedaan wat er van je verwacht werd maar diep van binnen voel je dat het niet klopt. Dit is niet wie jij werkelijk bent. Dit is niet de persoon die jij wilt zijn. Dit leven past je niet meer.

Herken je dit?

 • je voelt je niet fijn in je eigen lijf & leven
 • je zit veel in je hoofd. Je maakt je veel zorgen over jouw toekomst, denkt na over het verleden en kunt je gedachten moeilijk stopzetten. 
 • jouw hoofd zit vol oordelende stemmetjes die je vertellen dat je niet goed genoeg bent. Je doet niet hard genoeg je best . Je bent niet leuk, knap of succesvol genoeg.
 • je bent streng voor jezelf. Je moet heel veel en stelt hoge eisen aan jezelf. Je doet het nooit goed genoeg. 
 • je twijfelt vaak en bent onzeker. Je vindt het moeilijk om te weten wat jij graag wilt en vindt het daarom lastig om keuzes te maken.
 • je vindt het lastig om te verbinden met jezelf en te voelen wat jij nodig hebt.
 • je ervaart het leven als ‘hard werken’. Je hebt weinig plezier en bent vaak moe.
 • je volgt regels, challenges, diëten en routines van succesvolle anderen maar ze leveren niet het gewenste resultaat op. Het past eigenlijk niet bij je. Het kost je moeite om het vol te houden en het voelt als falen als je opgeeft.

Wil jij moeiteloos en schaamteloos jezelf zijn?

Je verlangt er naar om vrij te zijn. Vrij van angsten en twijfels. Vrij van verwachtingen van anderen of de maatschappij. Je bent klaar om los te breken uit alle hokjes zodat jij vrij bent om jouw meest unieke en authentieke zelf te zijn.

Misschien heb je je struggles tot nu toe vooral met je hoofd geprobeerd op te lossen. Dat heeft je vast al veel inzichten gegeven. Maar wat is er echt veranderd in je leven?

Nu is de tijd gekomen om uit je hoofd en in je hart te zakken. Te verbinden met je kern en te leren voelen wat het is wat jij nodig hebt. Want alles wat je nodig hebt zit al in je. Er is geen boek, challenge of traject wat jou gaat helpen als je niet eerst leert om te verbinden met jezelf. Jij weet namelijk als het beste wat goed is voor jou.

Ik wijs jou niet de weg maar help je jouw eigen unieke weg te vinden

Ik zie elk coachtraject als een magische reis. Een ontdekkingstocht naar jou meest unieke en authentieke zelf. Terug naar de essentie:

 • Wie ben jij in jouw diepste kern?
 • Wat zijn jouw unieke talenten?
 • Wat past bij jou?
 • Wat wil jij?

Ik nodig je uit om groots te dromen en alle logica los te laten. Wat als er geen grenzen zijn? Wat is jouw grootste fantasie? Het is tijd om jouw magie te (her)ontdekken.

Ik help je jouw ziel te laten spreken en de boodschappen te vertalen in concrete keuzes en stappen zodat jij je leven kunt vormgeven op de manier die bij jou past.

Ben jij er klaar de verantwoordelijkheid voor jouw leven te nemen?

Op ontdekkingstocht komen we ongetwijfeld schaduwzijden tegen. Angsten. Oude pijnen. Onverwerkte emoties. Belemmerende overtuigingen. Ik ben er voor je om ze samen te overwinnen, te helen en een plekje te geven.

Met een krachtige combinatie van ervaringsgerichte sessies zoals healingsessies, wandelsessies, creatieve sessies, gesprekken of een combinatie daarvan werken we op verschillende niveaus om de verbinding met jezelf te herstellen.

Op mentaal niveau breek je vrij van belemmerende overtuigingen en patronen. Op fysiek niveau werk je aan ontspanning en het je lekker in je lijf voelen. Op emotioneel niveau heel je oude emoties zodat je ze los kunt laten. En op spiritueel niveau maken we de connectie met jouw meest unieke zelf.

Wat je kunt verwachten…

Elk coachtraject bestaat uit een intake, een aantal sessies en een follow up gesprek na een maand.

Jij bent uniek en verdient een aanpak op maat. Daarom hebben de trajecten geen vaste inhoud. Jij neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen proces en samen bepalen we per keer de inhoud van de sessie: een healing, wandelsessie, coachgesprek, creatieve sessie of een combinatie daarvan. Zo sluit het altijd aan bij wat jij nodig hebt!

Ook tussen de sessies ben ik er voor je via mail en whatsapp.

Na afloop van het coachtraject….

 • kun jij shiften van verstand naar gevoel: Uit je hoofd en in je hart
 • ben je vrij van oordelen en andere negatieve stemmetjes in je hoofd
 • laat jij je leven niet langer bepalen door anderen: Jij hebt de regie!
 • voelen en weet jij wat JIJ wilt en nodig hebt: Je vertrouwt volledig op jezelf
 • leef jij in jouw eigen ritme en flow: Jouw leven, jouw regels. 
 • Ben jij moeiteloos en schaamteloos jezelf !

2 maanden traject

Intake

3 sessies (90 min)

Follow up

Whatsapp- coaching

€444,-*

4 maanden traject

Intake

5 sessies (90 min)

Follow up

Whatsapp- coaching

BONUS: toegang tot de maandelijkse online relax & reiki healings

€777,-*

6 maanden traject

Intake

8 sessies (90 min)

Follow up

Whatsapp-coaching

BONUS: toegang tot de maandelijkse online relax & reiki healings

BONUS: Voor jou op maat gemaakte meditatie

€1111,-*

De duur van het traject is een indicatie. De frequentie van de sessies is geheel up to you. Geen haast. Jij bepaalt het tempo.

*Bedragen zijn inclusief BTW. Betalen in termijnen is mogelijk in overleg.

Wil je met mij werken? 

In een gratis call van 30 minuten maken we kennis en kijken we samen hoe ik jou zou kunnen helpen. Wel zo fijn om van beide kanten te voelen of we een match zijn!

Over kim…

Ik noem mezelf vrijheidscoach omdat ik vrijheid een van de belangrijkste waarden in ons leven vind. Maar ik ben nog zoveel meer dan vrijheidscoach. Ik ben: creatief therapeut, reiki master, yoganidra teacher, energiewerker, mentor, gids, verbinder, transformator, uniekheidscoach, heler…⠀⠀
⠀⠀
En daarnaast ben ik ook nog rete-authentiek, rustig, spiritueel, liefdevol, creatief, loyaal, eerlijk, een goede luisteraar en heb ik een enorm fijne energie.⠀⠀

Al die dingen (en nog veel meer) maken mij uniek Kim. Ik ben en doe dus zoveel meer dan alleen maar in het hokje vrijheidscoach passen. ⠀⠀
⠀⠀
Een naam geven aan wat ik doe geeft je misschien duidelijkheid over wat ik doe en wat ik voor je kan betekenen. Maar heel eerlijk? Ik hou niet van hokjes. Mijn grootste missie in dit leven is juist het vrijbreken uit alle hokjes zodat we allemaal onze meest unieke zelf kunnen zijn. ⠀⠀

Ik gun het jou om moeiteloos en schaamteloos jezelf te zijn!